Pedicurepunt is in 2005 gestart als de pedicure van Amsterdam en Omstreken en is inmiddels een begrip geworden in de branche. Door onze jarenlange ervaring en onze samenwerking met zorginstellingen, ziekenhuizen en artsen, hebben wij ondervonden dat er weinig tot geen aanbieders zijn die kwalitatief goede en betaalbare gebruiksartikelen, disposables, salon inrichting/apparatuur , etc. aanbieden. Dit geld natuurlijk voor de professionals, maar zeker ook voor de leerlingen en startende Pedicures, Manicure´s, Schoonheidsspecialiste´s of Masseuse´s die vaak door de vele aanbieders niet goed kunnen beslissen.
Zoals bijvoorbeeld, welke crème, tang, of behandelstoel is geschikt voor mij. Men schaft dan producten aan waarvan achteraf blijkt dat dit niet de juiste of te dure keuze is geweest.

Pedicurepunt wil hier verandering in brengen en mede daarom zijn wij gestart met een uitgebreide webshop/groothandel waar wij u deze producten voor een betaalbare prijs kunnen aanbieden en indien gewenst u met advies opmaat kunnen bijstaan. Hetzij telefonisch of per E-mail. Of het nu gaat over een pedicure/manicure motor, frees, behandelstoel, etc. of over welke crème u het best kunt gebruiken of geschikt is voor de verschillende types huid, Pedicurepunt adviseert u hier graag over en helpt u de juiste beslissing te nemen, wat zich terug betaald in tevreden klanten en uw portemonnee.

Pedicurepunt is op dit moment opzoek naar een betaalbare en geschikte ruimte waar zij haar groothandel/showroom kan vestigen en daardoor haar prijzen toegankelijk voor een ieder kan houden. Uiteraard vergt dit enige tijd, maar zodra wij de geschikte locatie hebben gevonden, hopen wij u te mogen ontvangen, u kunt dan onder het genot van een kopje koffie/thee uitgebreid uw aankopen doen. Tot het daadwerkelijk zover is, hopen wij dat u gebruik zult maken van onze web shop.

Met een vriendelijke groet,

Soraya Bont & het Pedicurepunt Team